.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaNaujienosNaujienos 2021-02-10(02)

Įspūdžiai po susitikimo su Luku Sirgėdu

Man labai patiko Luko karinė patirtis. Kiek jis ten visko nuveikė! Šis susitikimas paskatino mane aktyviau dalyvauti Šaulių sąjungoje ir po to žengti į priekį – eiti į savanorius bei pasiekti išsikeltų tikslų. Didžiausią įspūdį man padarė jo skridimas sraigtasparniu.

Gabija, 2a

Man labai patiko susitikimas su Luku Sirgėdu. Buvo įdomu, nes daug papasakojo apie kariuomenę, kas ten vyksta ir koks kario gyvenimas. Parodė daug nuotraukų, vaizdo klipų. Labai patiko, kad jis daug sportuoja. Be to, papasakojo apie Utenos beisbolo klubą „Titanai“, kuriame jis žaidžia ir Lietuvos beisbolo rinktinės laimėjimus. Buvo labai įdomus susitikimas.

Emilija, 2a

Susitikime su Luku didžiausią įspūdį paliko jo kuklumas. Tiek daug patirties turintis, netgi apdovanotas kaip geriausias kuopos karininkas, jis nepamiršo savo kuklumo. Taip pat įsiminė jo drąsa ir užsispyrimas atkakliai siekti savo svajonių ir tikslų. Tiek daug įvairių veiklų veikiantis Lukas nepamiršta ir pomėgių :).

Gabija, 2b

Patiko susitikimas su Luku Sirgėdu. Kaip žmogus jis sportiškas, daug kur buvęs ir daug ko matęs. Labai drąsus, šmaikštus, pasitikintis savimi, smalsus. Įdomiai pasakojo. Buvo įdomu sužinoti, kas vyksta kariuomenėje. Patiko, kad pasidalino savo išgyvenimais.

Smiltė, 2a

Susitikimas tikrai patiko, labai informatyvus. Matosi, kad žmogus pasiekė, ko norėjo ir toliau siekia užsibrėžtų tikslų, o tai, manau, motyvuoja ir kitus ♥. Ir šiaip, gražus žmogus :)

Laurinta, 2a

Man susitikimas labai patiko. Galvojau, jog bus neįdomu ir atsijungsiu greitai, bet to nebuvo, nes pamačiau jauną žmogų, kuris daug pasiekė ir toliau siekia. Manau, kad jis yra motyvacijos bomba. Pats visas susitikimas buvo informatyvus ir paliko daug įspūdžių.

Viltė, 2a

Susitikimas patiko. Lukas papasakojo labai daug įdomios informacijos apie savo gyvenimą, pomėgius. Labai daug naujo sužinojau ir apie tarnavimą Lietuvos kariuomenėje, beisbolą, mokymąsi. Susitikimas nebuvo nuobodus, jis linksmai ir įdomiai apie viską kalbėjo, pristatė savo Yuotube paskyrą. Man patiko.

Dovydas, 2b

Paskaitoje su Luku man labai įsiminė jo drąsa ir motyvacija. Jis yra labai draugiškas žmogus, su kuriuo galima kalbėti įvairiomis temomis. Supratau, kad jis besąlygiškai drąsus. Įsiminė jo pasakojimas apie kelionę į Iraką, jis ten pasisėmė daug patirties, susirado naujų pažinčių. Sužavėjo jo idėja Irake ant kareiviškų įtvirtinimų nupiešti Lietuvos žemėlapio kontūrus. Man šis jo poelgis yra labai gražus. Iš tokių žmonių kaip Lukas reikia imti pavyzdį, jis mums parodo, kad reikia būti drąsiems, nepasiduoti ir motyvuoti save siekti savo tikslų, eiti į priekį.

Rugilė, 3c

Susidarė įspūdis, kad Lukas labai veiklus žmogus ir keliantis sau sunkius tikslus. Įsiminė jo pasakojimai apie Lietuvos žemėlapio piešinį Irake ant kareivių slėptuvės, grūdinimąsi šaltoje eketėje, kad jis buvo kulkosvaidininkas. Nustebino tai, kad Utena, pasirodo, yra labai gerai beisbolą žaidžiantis miestas ir kad jis buvo naudingiausias metų žaidėjas. Įdomu buvo sužinoti, kad žmogus iš mūsų mokyklos tiek pasiekęs.

Benas, 3a

Man Lukas pasirodė tikrai įdomi asmenybė, iš kurios galima daug ko pasisemti. Buvo įdomu klausytis jo patirties iš tarptautinių operacijų Irake. Labiausiai įsiminė drąsa, kurią turi tikrai ne visi. Širdis džiūgavo, kai jis pasakojo kitataučiams apie mūsų gimtąjį kraštą – Lietuvą. Po Luko paskaitos susimąsčiau. Mano galvoje sukėsi tik vienas klausimas: kaip atrasti savyje tiek pozityvumo, ryžto, drąsos? Tad jaunajai kartai Lukas yra puikus pavyzdys.   

Kotryna, 3a

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija