.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“Gimnazijos aktualijosLangas - Gimnazijos aktualijos 2018-10-17(01)

Pirmokų ir jų auklėtojų mintys

1A klasė – linksma, vieninga...

Rugsėjis sugrąžino mus visus iš vasaros. Jis pradeda rudenį ir dovanoja prasmingą mokslo žinių šventę. Man šis rugsėjis „padovanojo“ 30 gražių, šaunių, linksmų ir rimtų auklėtinių. 14 merginų ir 16 vaikinų atėjo mokytis iš visų Utenos progimnazijų. Dauguma buvo nepažįstami. Dabar jie savo klasę apibūdina kaip linksmą, vieningą, draugišką. Galbūt jie visi tokie dėl to, kad gimę Ožkos metais. Pagal horoskopą „ožkos“ atkakliai siekia tikslo, vertina draugystę. Labai gerai juos apibūdina jų pačių sukurta skanduotė:

Mes pirmoji klasė „A“
Esam didelė jėga!
Matematika sunki,
Bet mus nuotaika puiki.
Esam draugiški, linksmi
Žaidžiam stalo futbolą visi.
Gaunam pastabas dažnai,
Bara mus už tai tėvai.

Noriu palinkėti visiems turėti tikslą, atkakliai jo siekti, judėti pirmyn, nugalint visus sunkumus. Auklėtoja Genutė Šipkuvienė


 

Beveik 30 skirtingų 1B klasės epitetų...

Visi labai greitai susibendravome ir gerai sutariame. (Aistė G.) Klasė triukšminga, bet man labai čia patinka (Karolis). Kiek triukšminga, bet visuomet geranoriška ir kūrybinga. (Teresė). Labai triukšminga, bet draugiška (Aurelijus). Bendraujanti ir draugiška (Benas ir Laurynas). Stipri, linksma, padedanti, kūrybinga (Kasparas). Geriausia ir draugiškiausia (Erikas ir Dominykas K.). Klasė tikrai gera, man čia patinka. Pasistengę galime tapti stipriu kolektyvu (Urtė). Visi linksmi ir draugiški (Gabija K. ir Deimantas). Klasėje yra patys linksmiausi ir draugiškiausi žmonės. Klasė man patinka, džiaugiuosi, kad joje mokausi (Gabija K.) Mūsų klasė netobula, bet išskirtinė (Aistė A.). Klasė unikali (Kotryna) ir sportiška (Dominykas). Patinka, kai klasė dirba kolektyviškai (Mantas). Viena iš perspektyviausių pirmokų klasių (Arnas K.). Yra visokių žmonių (Titas), bet visi energingi (Vykintas). Klasėje yra daug įdomių, draugiškų (Dominykas B.), skirtingų žmonių (Donatas), bet visi gerai sutaria (Arnas). Mūsų klasė gali būti vieninga, bet reikia šiek tiek disciplinos (Austėja). Klasė labai stipri, mėgsta renginius (Matas). Geras linksmas, energingas kolektyvas (Gertrūda). Yra mokinių, kurie tikrai gali nuoširdžiai padėti (Martynas).

Auklėtojos Aušrelės Taukelienės nuomone, apie 1B klasę daug pasako krikštynų prisistatymo žodžiai: „Esam judrūs, drąsūs, energingi...“


 

1C klasė – turinti svajonių ir ieškanti savęs...

1c klasėje yra 29 mokiniai. Iš jų 10 merginų ir 19 vaikinų. Susirinkę iš įvairių Utenos progimnazijų jie pradėjo naują savo gyvenimo etapą „Saulėje“. Su mokyklinėmis uniformomis, kurių nelabai nori nešioti, jie atrodo panašūs. Panašūs jie ir savo elgesiu, pomėgiais. Daugeliui patinka sportas, ypač futbolas, tačiau kūno kultūros pamokų stengiasi išvengti. Mėgsta išmaniąsias technologijas, ypač savo išmaniuosius telefonus, kurie dažnai naudojami pamokų metu. Linkę patylėti, kai mokytojai kviečia atsakinėti, tačiau mielai kalba su savo suolo draugais. Dažnai naršo socialiniuose tinkluose ir skaito visas savo draugų žinutes, tačiau knygas ir vadovėlius linkę laikyti nematomoje vietoje, kad tik nereikėtų jų skaityti. Ir dar jie yra jautrūs, draugiški, linksmi, suprantantys humorą, kai kada klystantys, tačiau ne iš blogos valios, o dėl patirties stokos, turintys svajonių, norintys atrasti save ir savo vietą naujoje mokykloje.

Tikiuosi, kad tai jiems pavyks. Klasės auklėtoja Vita Pimpienė

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija