.

Biudžetinė įstaiga. K. Ladygos g. 18, Utena
Telefonas: (8-389) 61328
el. paštas: Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
Juridinio asmens kodas: 190181633
Duomenys kaupiami ir saugomi
Juridinių asmenų registre
Gimnazijos steigėjas: Utenos r. savivaldybės taryba
PradžiaLaikraštis „Langas“NuomonėsLangas - Nuomonės 2019-11-28(01)

Įspūdžiai apie „Linksmąsias estafetes“

Linksmosioms estafetėms, kitaip sakant, varžyboms „ Drąsūs, stiprūs, vikrūs“, mes su klase pradėjome ruoštis jau lapkričio pradžioje. Susirinkę klasės valandėlės metu kartu su auklėtoja aptarėme, kas turėtų dalyvauti ir būtų fiziškai tam pasiruošę. Klasės auklėtoja pasiūlė mintį pasigaminti plakatų, su kuriais galėtume palaikyti dalyvaujančius klasiokus. Taip pat nusprendėme susiderinti aprangą, t. y. visi išsirinkome baltos spalvos marškinėlius ir nusprendėme pagal galimybes juos įsigyti. Varžybų dieną su visa klase atėjome palaikyti mūsų komandos. Rungtys vyko gana sklandžiai. Mūsų klasės, 2-osios „a“, vaikinams neblogai sekėsi, o mes iš visų jėgų stengėmės juos palaikyti keldami į viršų plakatus ir skanduodami. Visi sirgaliai, kaip ir komanda, buvome pasiruošę puikiai praleisti laiką ir įrodyti, kad esame vieningi! Tik šiek tiek keista, kad buvome vieninteliai, kurie palaikė savo klasę, tačiau, ko gero, taip ir įrodėme, kad esame nuostabi komanda. Beje, buvome labai maloniai nustebinti mokytojų komanda. Manau, kad tai puikus sumanymas, kuris parodo mokytojų norą prisidėti prie mokinių veiklų.

Bena Krupeckaitė, 2a

Lapkričio 21 dieną vykusios „Linksmosios estafetės“ buvo išties puiki proga gimnazijos klasėms parodyti savo tikruosius sportinius sugebėjimus. Šventė prasidėjo iškilmingomis eitynėmis, kurių metu žiūrovai galėjo įvertinti kiekvienos klasės pasirengimą. Šiek tiek nustebino, jog ne visos komandos turėjo vienodą dalyvių skaičių. Po eitynių buvo iššauti šventiniai fejerverkai ir paskelbta estafečių pradžia. Pirmoje dalyje, kurioje dalyviai varžėsi atlikdami užduotis su lankais, badmintono raketėmis, balionais ir šokdynėmis, beveik vienareikšmiškai pirmavo 2a klasė. Kitos komandos, turinčios po mažiau dalyvių, stengėsi neatsilikti, tačiau laimėtojais vis vien tapo 2a. Kitoje dalyje, mokytojų komandai teko sunki užduotis – įveikti trečiokus. Mokytojų komandoms galėjo būti skirta trečioji olimpinių žaidynių dalis, nes taip būtų buvę sąžiningiau. Šįkart, per daug nenustebindama, laimėjo sportiškoji 3c klasė. Galiausiai, 2a ir 3c turėjo įrodyti, kuri komanda verta tikrojo laimėtojų titulo. Komandos energingai kovojo ir nė kiek neatrodė išvargusios. Rungtį su kamuoliais laimėjo 3c komanda ir buvo apdovanota gimnazijos direktorės N. Zabukienės. Šis renginys puikiai suvienijo visus mokyklos mokinius varžytis dėl bendro tikslo ir privertė daugiau pajudėti. Tikimės, jog ateityje sulauksime daugiau tokių renginių.

Teresė Kančytė, 2b

DĖMESIO!!!
Būsimas gimnaziste,

Jau prasidėjo priėmimo į mūsų gimnaziją prašymų teikimas ateinantiems mokslo metams. Jei galvoji mokytis „Saulės“ gimnazijoje, tėvų užpildytą priėmimo prašymą siųsk el. paštu Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.
arba atnešk į raštinę.

Į 1 gimnazijos klasę (PDF)

Į 2 gimnazijos klasę (PDF)

Į 3 gimnazijos klasę (PDF)

Į 4 gimnazijos klasę (PDF)

Pamokų laikas

1 pamoka: 800 - 845
2 pamoka: 855 - 940
3 pamoka: 955 - 1040
4 pamoka: 1100 - 1145
5 pamoka: 1210 - 1255
6 pamoka: 1310 - 1355
7 pamoka: 1405 - 1450
8 pamoka: 1500 - 1545









© 2024 Utenos „Saulės“ gimnazija